Första inlägget

Min nya hemsida är äntligen på plats och min logga färdig! Phu, det var lite mer jobb med det hela än vad jag hade föreställt mig. Även om det inte är jag som gjort själva sidan så är det mycket ändå. Man ska skriva texter, välja ut bilder och redigera, typsnitt, färger, storlek på text, rubriker… ja det tar aldrig slut och valen är oändliga. Tycker man dessutom är det är kul och vill att allt ska bli perfekt, ja då kan man hålla på i en evighet, men nu kör vi!

Hur ska man då fira det här? Givetvis med ett erbjudande!

_MG_6497Under rubriken investering hittar ni mina bröllopspaket och porträttfotograferingar men just nu erbjuder jag alltså rabatterat pris på mina en timmes porträttfotograferingar och dessutom får man dubbelt så många bilder! Bokning sker senast 30 september 2015 men fotograferingen kan ske senare och det gäller alla typer av porträttfotograferingar (familj, gravid, par mm) förutom företagsporträtt. Ett erbjudande ni inte får missa, kontakta mig här om ni är intresserade.

Så nu är den här, min nya grafiska profil och hemsida, yay! En del av er som hittat hit kanske är nya läsare och vill ni veta mer om mig kan ni läsa här. Jag vill dessutom passa på att tipsa er om mitt Instagram och min Facebooksida där ni  kan se vad som händer och vad som är aktuellt just nu. Hoppas ni gillar mina nya hemsida och logga!