Hanna

Vem står bakom kameran? Förutom att fota gillar jag att resa, stoppa fötterna i sanden i Skanör, mango, långa samtal, tennis, bada i havet, bubbel, hundar, årstider och sist men inte minst alla som är mig nära och kära. Det viktiga för mig är att få fram det naturliga i bilderna när jag fotograferar. Det får man genom att ha en kul och avslappnad fotografering där ni inte behöver tänka på att ni faktiskt fotograferas. Stilrena, varma och okomplicerade vill jag att mina bilder ska uppfattas som.

 

Förutom att jag arbetar med egna uppdrag och kunder så kan man även hitta mina bilder hos Johnér som är en svensk bildbyrå med fokus på äkthet och känsla samt hög kvalité samt Scandinav bildbyrå som är en svensk etablerad bildbyrå som erbjuder förstklassiga genrebilder. Mina bilder går även att köpa via Printler som säljer fotokonst.

Kolla gärna in mina gallerier här i menyn och för de mesta aktuella fotograferingarna hänvisar jag till instagram där jag uppdaterar mer flitigt.

Avslutningsvis kan ni läsa lite om vad mina kunder sagt om att anlita mig som fotograf.

”Det känns alltid avslappnat och bekvämt att bli fotograferad av Hanna, bilderna blir proffsiga och naturliga” /Hanna Levin (bröllop och bildbyråmodell)

”Vi har anlitat fotograf Hanna till porträttbilder av vår son och hund. Hanna är lättsam och proffsig när hon fotograferar och får oss som kunder att slappna av och känna oss bekväma. Bilderna blev jättefina med bra ljus, fina bakgrunder och blandad stil på bilderna. Från lite mer traditionella bilder till mer utstickande med glimten i ögat. Vi kommer att anlita Hanna igen i framtiden!” /Therese och Erik Gunnerdal (familjefotografering)