Priser

Bröllopsfotografering

Ni väljer själva hur länge ni vill ha med mig som fotograf på er bröllopsdag, det finns olika alternativ och nedan ser ni mina paket samt priser. Innan fotograferingen ses vi för ett konsultationsmöte. Vill man kombinera detta möte med en testfotografering går det bra. I så fall får man även 30 bilder från detta tillfälle högupplösta på Usb.

Vid alla bokningar skrivs kontrakt mellan fotografen och kunden. När avtalet är skrivet och en delfaktura på 25 % av totalpriset är betald är datumet bokat, fram tills dess hålls det reserverat.  Jag har F-skattesedel och alla priser är inklusive 25 % moms.

Har ni frågor så börja med att läsa min sida med frågor och svar. Finns inte svaret där så är ni givetvis välkomna att höra av er till mig, kontaktuppgifter hittar ni här.

Dessa olika paket finns att välja på men har ni andra önskemål är ni välkomna att kontakta mig.

Paket ett, 9000 SEK: Porträtt. Vi fotograferar era porträttbilder vilket tar ca 1 1/5 timme. I paketet ingår 80 bilder högupplösta och fullt redigerade på usb.

Paket två, 18 000 SEK: Porträtt, vigsel och gratulationer efter vigseln. I paketet ingår 250 bilder högupplösta och fullt redigerade på usb.

Paket tre, 25 000 SEK: Porträtt, vigsel, gratulationer, mingelbilder och en timme in på middagen. I paketet ingår 300 bilder högupplösta och fullt redigerade på usb.

Paket fyra, 30 000 SEK: När ni gör er iordning, porträtt, vigsel, gratulationer, mingelbilder, middag och en bit in på dansen. I paketet ingår 600 bilder högupplösta och fullt redigerade på usb samt valfri framkallning enligt prislistan till ett värde av 1000 SEK.

Vi eventuell testfotografering i samband med konsultationsmötet tillkommer 1800 SEK på priserna ovan.

Porträttfotografering

Jag erbjuder två olika porträttpaket för till exempel gravid-, barn- och familjefotograferingar. Skulle det vara så att ni har andra önskemål är ni välkomna att höra av er för prisuppgifter. Har ni frågor så börja med att läsa min sida med frågor och svar. Finns inte svaret där så är ni givetvis välkomna att höra av er till mig. Kontaktuppgifter hittar ni här. I paketen ingår bilder högupplösta och fullt redigerade usb och ni gör era val via ett personligt webbgalleri. Önskar ni få hjälp med framkallning eller produkter så som fotoböcker löser vi givetvis det, kontakta mig för prisuppgifter.

Paket ett, 2000 SEK: I detta paket får ni 1 timmes porträttfotografering. Ni får välja 5 bilder som levereras högupplösta usb.

Paket två, 3500 SEK: I detta paket får ni 1 1/2 timmes fotografering. Ni får välja 15 bilder som levereras högupplösta på usb.

Produkt- och företagsfotografering

För prisinformation kring företagsfotograferingar och produktfotograferingar ber jag er att ta kontakt med mig då denna prissättning är mer specifik utifrån uppdragstypen.