GALLERI      PRIS      KONTAKT      BLOGG

VEM STÅR BAKOM KAMERAN ?

HANNA ÅGREN

Förutom att fota gillar jag att resa, stoppa fötterna i sanden i Skanör, mango, långa samtal, tennis, bada i havet, bubbel, hundar, årstider och sist men inte minst alla som är mig nära och kära. Det viktiga för mig är att få fram det naturliga i bilderna när jag fotograferar. Det får man genom att ha en kul och avslappnad fotografering där ni inte behöver tänka på att ni faktiskt fotograferas. Stilrena, varma och okomplicerade vill jag att mina bilder ska uppfattas som.

Jag tar uppdrag av både privatpersoner och företag. Förutom att jag arbetar med egna uppdrag och kunder så kan man även hitta mina bilder hos Johnér som är en svensk bildbyrå med fokus på äkthet, känsla och hög kvalité samt Scandinav bildbyrå som är en svensk etablerad bildbyrå som erbjuder förstklassiga genrebilder. Mina bilder går även att köpa via Printler som säljer fotokonst.

Hanna Ågren – Fotograf
0736903167
hanna@hannaagren.se

VID FRÅGOR KONTAKTA MIG HÄR

Ditt namn*

Din e-postadress*

Telefonnummer

Ditt meddelande*

Aktuellt datum

HANNA ÅGREN

FOTOGRAF

073 690 31 67
hanna@hannaagren.se