GALLERI      PRIS      KONTAKT      BLOGG

PORTRÄTT OCH PRIVATPERSON

Jag erbjuder två olika porträttpaket för till exempel gravid-, barn, par- och familjefotograferingar. Har ni frågor så börja med att läsa min sida med frågor och svar. Finns inte svaret där så är ni givetvis välkomna att höra av er till mig. Kontaktuppgifter hittar ni här. I paketen ingår fullt redigerade bilder högupplösta samt lågupplösta på usb och ni gör era val via ett personligt webbgalleri. Önskar ni få hjälp med framkallning eller produkter så som fotoböcker löser vi givetvis det, kontakta mig för prisuppgifter.

PAKET 1 - 2000kr

I detta paket får ni 1 timmes porträttfotografering.
Ni får välja 5 bilder som levereras högupplösta på usb.

PAKET 2 - 3500kr

I detta paket får ni 1 timmes fotografering.
Ni får välja 20 bilder som levereras högupplösta på usb.

_E7C3136
porträttpaket

PRODUKT- OCH FÖRETAGSFOTOGRAFERING

För prisinformation kring företagsfotograferingar och produktfotograferingar ber jag er att ta kontakt med mig då denna prissättning är mer specifik utifrån uppdragstypen.

OM PRISSÄTTNING

För att få till en bra bild ligger det mycket arbete före och efter själva fotograferingen. Det handlar om förberedelser i form av kontakt med kunden och inhämta inspiration samt eventuella rekvisita inköp men också om efterarbete så som redigering. Priserna sätts utifrån tid för själva fotograferingen och de bilder man köper men det är viktigt att du som kund vet vad som mer ingår i det priset och vad du faktiskt får när du anlitar en fotograf.

HANNA ÅGREN

FOTOGRAF

073 690 31 67
hanna@hannaagren.se